Waddenpromenade 3, 8861 NT Harlingen 0517 - 20 10 20

Lunchen


Lunchen in Harlingen

De stad Harlingen is een prachtige stad gelegen aan de kust. Veel mensen komen naar Harlingen om te genieten van het mooie uitzicht op de zee en de prachtige grachtenstraten vol met boten. Er is van alles te doen in de stad. Een dagje Harlingen is daarom leuk voor elke leeftijd. Zo kun je uitwaaien op het strand, lekker lunchen in de stad of kun je de dag spenderen door één van de winkelstraten.

 

Het veelzijdige aanbod van Harlingen

Er zijn veel verschillende plekken om te lunchen in Harlingen. Zo kun je lunchen aan één van de mooie grachten, een snack halen in één van de snackbars. Kun je een lekker visje halen bij de markt of kiezen voor een lunch bij één van de vele restaurants. Harlingen biedt genoeg variatie voor elke bezoeker. Er is voor elke bezoeker wel een geschikt plekje te binden om te genieten van een lekkere lunch. Maar het mooiste van Harlingen is en blijft genieten van een lekkere maaltijd aan de zee.


Kiezen voor een lunch in Harlingen

Met uitzicht op de zee, haven en het centrum is Lokaal Harlingen dé plek om te genieten van een heerlijke lunch. We zitten gelijk aan het water en het is bij ons mogelijk om binnen of buiten comfortabel te zitten. Nu de koude tijden er weer aankomen begrijpen we dat je zin hebt in een lekkere warme maaltijd voor de lunch. Daarom bieden we bij Lokaal Harlingen verschillende warme maaltijden aan. Heb je trek in een lekkere uitsmijter, tosti, snack of een heerlijk belegde burger met patat? Bekijk ons menu of kom gerust eens langs!

Geen zin in een warme maaltijd? Geen probleem. We bieden een variërend assortiment van de heerlijkste vers belegde broodjes aan. Kies uit een broodje gezond, broodje (kaas, ham, salami), broodje brie en nog veel meer. Een groot deel van onze broodjes zijn ook vegetarisch. Geïnteresseerd in een vegetarische optie? Vraag gerust één van onze medewerkers of neem contact op. We helpen je hier graag bij!