Waddenpromenade 3, 8861 NT Harlingen 0517 - 20 10 20

Deversnaperingen van Lokaal Harlingen


HEERLIJKSTE VERSNAPERINGEN VAN LOKAAL HARLINGEN

Bij Lokaal Harlingen beschikken we over een breed en variërend assortiment van de heerlijkste versnaperingen. Zo kun je kiezen uit onze zelfgemaakt tosti’s of burgers. Is te genieten van een heerlijk belegde uitsmijter of kun je kiezen uit één van onze ruim belegde (vegetarische) broodjes. Neem gerust een kijkje in ons assortiment!

Bekijk daarnaast ook ons assortiment Hete en Koude DrankenVers gemaakte Snacks  | Onze versgebakken Gebakjes.

 

Zelfgemaakte tosti’s

De tosti’s van Lokaal Harlingen zijn om van te smullen. Rijkelijk belegd met de verste ingrediënten maakt onze tosti op elk moment van de dag een heerlijke keuze. Onze tosti’s worden gemaakt van vers en lokaal gebakken brood uit Harlingen. Deze worden belegd met de verste ingrediënten naar keuze. Benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk ons aanbod tosti’s:

 

 

Tosti’s
Tosti Kaas
Tosti Ham & Kaas
Tosti Ham & Salami
Tosti Ham, Kaas & Salami
Tosti Brie & Pesto


Ambachtelijke burgers

Probeer onze ambachtelijke burgers. Een heerlijke versnapering voor tijdens de lunch, diner of als goed vullende snack. We serveren onze burgers direct van de grill en beleggen ze rijkelijk met de verste ingrediënten. Je kunt bij de burger kiezen uit een witte of bruine bol. Bekijk ons aanbod ambachtelijke burgers:

 

Burgers
Broodje hamburger
Bacon burger
Bacon cheese burger
Cheese burger


Smaakvolle uitsmijters

Een uitsmijter is een lekkere gezonde versnapering die je energie geeft. Ideaal voor wanneer je een dag op de eilanden gaat doorbrengen, of net terugkomt. Je kunt een uitsmijter op elk moment van de dag bij ons bestellen. We bieden verschillende opties aan voor uitsmijters. Kies uit:

 

Uitsmijters
Uitsmijter
Uitsmijter Kaas
Uitsmijter Ham
Uitsmijter Ham & Kaas
Uitsmijter Salami
Uitsmijter Ham, Kaas & Salami


Verse vegetarische opties

Binnen ons assortiment hebben we er bewust voor gekozen om een aantal heerlijke vegetarische opties aan te bieden. Voor het beleggen van onze vegetarische broodjes gebruiken we alleen verse en lokale ingrediënten. We beleggen onze broodjes per bestelling. Zo kunnen we eventuele wensen die opkomen vervullen. Benieuwd naar ons assortiment broodjes? Bekijk ons aanbod:

 

Vegetarisch
Broodje kaas
Broodje aspergeburger
Broodje brie
Broodje geitenkaas pesto
Broodje brie, honing en walnoten
Broodje vegetarische filet americain
Broodje vegetarische kroket