Waddenpromenade 3, 8861 NT Harlingen 0517 - 20 10 20

Onzeversgebakken gebakjes


Ons assortiment versgebakken gebakjes

De versgebakken gebakjes van Lokaal Harlingen worden lokaal gemaakt door bakker Elsinga in Harlingen. De gebakjes worden vers en lokaal gemaakt waardoor ze heerlijk zacht en luchtig smaken. Een gebakje is heerlijk voor- of na een dag op de eilanden.

Bekijk daarnaast ook ons assortiment Hete en Koude DrankenVers gemaakte Snacks De heerlijkste Versnaperingen.

 

Onze lokale Appeltaart

Verse appeltaart van Lokaal Harlingen wordt gemaakt door bakkerij Elsinga. Een appeltaart is een ronde, vrij hoge taart van stevig deeg. De basisvulling bestaat uit een mengsel van appels, kaneel, suiker en citroensap. De bovenkant is bedekt met een raster van deeg. De appeltaart van Lokaal Harlingen wordt elke dag vers bereid waardoor deze altijd heerlijk smaakt.


Onze heerlijke Kwarkpunt

Onze heerlijk zachte kwarkpunt wordt gemaakt en geleverd door bakkerij Elsinga. De kwarkpunt bestaat uit een harde bodem met daarboven een dikke laag kwark. Hierboven op ligt een dunne laag jam. Onze kwartpunt wordt elke dag vers gemaakt smaakt op elk moment van de dag heerlijk. Kom gerust eens langs om te proeven!


Onze smaakvolle monchou punt

Een monchou punt is op elk moment van de dag te genieten. Onze monchou punt wordt vers gemaakt door bakkerij Elsinga. De monchou punt bestaat uit een bodem van Bastognekoeken en een vulling van monchou met kersen als topping. Moncou is een ander woord voor roomkaas wat een monchou punt zacht en romig maakt.

Kom gerust eens langs om te proeven!


Onze hollandse oranjekoek

Onze oranjekoek wordt gemaakt en geleverd door bakkerij Elsinga en is een typisch Friese lekkernij. De oranjekoek dankt zijn naam aan de dunne snippers sinaasappelschil die in de koek zijn meegebakken. Onze oranjekoek bestaat uit een plaatvormige koek, met daarop roze glazuur en een heerlijke crèmeversiering. Kom gerust eens langs en proef!


Onze verschillende soorten koekjes

Onze versgebakken koekjes worden lokaal gemaakt door bakker Elsinga in Harlingen. Hierdoor zijn ze vers en smaken ze heerlijk zacht en luchtig. 

 

Onze heerlijke koeken

Onze gevulde koek is geschikt als lekker tussendoortje. De rijkgevulde koek is een lekkere snack voor bij een heet of koud drankje. Of kies daarnaast voor een heerlijk chocolade koekje.

 

Onze versgemaakt muffins

Onze muffins zijn geschikt als een lekker tussendoortje bij een heet of koud drankje of als losse snack. De heerlijk luchtige muffins zijn licht op de maag en zijn vol van smaak. Kom gerust eens langs om te proeven!


Onze croissants

Onze croissantjes zijn heerlijk vers bereid door Bakkerij Elsinga. De croissants zijn zacht en vol van smaak en worden dagelijks vers bereid. Kies voor een croissant van Lokaal Harlingen op zichzelf of met een heerlijk heet of koud drankje.

 

Croissant
Croissant
Croissant Jam of Choco